20 Jun

Etherische, Bitcoin: Bearish, echter, kleine kopers zijn massaal geaccumuleerd

De ruwe patch gaat door voor zowel Ethereum als Bitcoin. BTCUSD brak onlangs onder een trendlijn voor de middellange termijn en vormde een Death Cross.

De correlatie in beweging tussen ETHUSD en BTCUSD is vrij hoog. Ethereum gaat echter veel beter om met de daling dan Bitcoin. Etherische enthousiastelingen zijn uitermate geschikt voor de komst van ETH 2.0.

Groeiende deelname aan ETHUSD

Verschillende Hedge Funds sprongen er meteen in zodra ze zich realiseerden dat het mogelijk was om winst te maken. De institutionele participatie in cryptocurrency is dit jaar toegenomen.

Hedgefondsen, vermogensbeheerders en andere instellingen hebben sinds begin dit jaar meer BTC/USD en ETH/USD gekocht. De groeiende aandacht voor de crypto ruimte werd meer prominent toen ’s werelds grootste investeringsbank, Goldman Sachs, uitkwam met een controversieel rapport over Bitcoin.

De CEO van Kraken crypto exchange, de heer Jesse Powell, zei dat in een interview met Bloomberg:

We hebben een enorme toestroom van nieuwe rekeningen gezien van hedgefondsen, vermogensbeheerders, retailbeleggers en daghandelaren. We hebben mensen gezien die hun stimuleringscheques meenamen en ze in Bitcoin lieten rollen„.

Particuliere beleggers en handelaren zijn massaal bezig met het verzamelen van ETHUSD…
Het zijn niet alleen de instellingen, maar ook de detailhandelaren die de cryptokringen kopen. In dit aspect presteert de op één na grootste crypto door marktkapitalisatie, Ethereum, echter veel beter dan Bitcoin Code, dat de grootste is.

ETHUSD 4 uur grafiek

Het vier uur durende tijdsbestek voor ETHUSD laat zien dat Ethereum op korte termijn extreem Bearish is.

ETH 2.0 zal waarschijnlijk dit jaar uitrollen. Sommige analisten geloven dat het een game-changer zal zijn voor de cryptocurrency ruimte.

ETH 2.0 zal de houders meer dan 32 munten aanbieden om hun bezittingen in te zetten. Zij zullen voor hetzelfde worden betaald. Het heeft een enorme toename van het kopen door kleine handelaren veroorzaakt.

De mensen kijken niet meer naar kortetermijnwinst. Daarom is ETHUSD, ondanks het feit dat het op korte termijn zeer Bearish is, getuige van een aanzienlijke accumulatie.