17 Dez

CNBCs Jim Cramer forklarer hvorfor han kjøpte mer Bitcoin rundt $ 17 000 nivå

Fredag ​​11. desember forklarte tidligere hedgefondssjef Jim Cramer under et intervju hvorfor han tidligere kjøpte mer Bitcoin.

Cramer er programleder for CNBC-showet “ Mad Money w / Jim Cramer „

Han er også medanker i CNBCs “ Squawk on the Street „, samt medstifter av finansnyhetsnettstedet TheStreet .

På 7 juni 2017 , da Bitcoin var handelen rundt $ 2800, etter å ha blitt fortalt på “Squawk on the Street” som Business Insider CEO Henry Blodget hadde spådd at Bitcoin en dag ville være verdt $ 1 million, dette er hvordan Cramer svarte:

“Jeg tror det [Bitcoin] kan [nå $ 1 million] fordi de europeiske bankene hektisk prøver å kjøpe dem slik at de kan betale av ransomware. Det er en kortsiktig måte å kunne håndtere cybersikkerhet. Det er måten å betale av skurkene. “

Imidlertid fant vi ut 14. august 2018 , på et tidspunkt da Bitcoin nettopp hadde falt under $ 6K-nivået, at Cramer hadde gått fra å være super bullish til bearish:

“ Jeg tror tidevannet har snudd mot det … Jeg sier ikke at tiden har gått, men det er en forestilling om at solen ser ut til å gå ned. “

Den 10. september fortalte Anthony Pompliano (aka „Pomp“), som er medstifter av Morgan Creek Digital, samt programleder for “ The Pomp Podcast “ sine nesten 370 000 følgere på Twitter at han hadde overbevist Cramer om å kjøp litt Bitcoin (tilsynelatende under et nylig podcastintervju med Cramer):

På fredag fortalte Cramer Katherine Ross, en korrespondent for TheStreet at han nettopp hadde kjøpt mer Bitcoin, og fortsatte med å forklare hvorfor:

“Ja, jeg følte bare at tilbake på $ 17 [k] virket som et anstendig nivå, og jeg vil kjøpe – som jeg pleier å gjøre – når noe kommer ned. Jeg blir større og større og større.

“Jeg tror bare du vil diversifisere i alle slags aktivaklasser. Jeg har gull. Jeg kommer til å diversifisere i noen Bitcoin – ikke en stor posisjon for meg – men det er absolutt viktig å være diversifisert, og Bitcoin er en ressurs, og jeg vil ha en balanse mellom eiendeler. ”